Nyår!!

Åkte upp till vår vackra huvudstad 30 december och mötte upp Pemo, Jakob, Pettson, David och hans fästmö Johanna, där det blev en klippning av håret (tack Johanna) och sedan biotittande på Jim Carreys nya film Yes man! Snälla se den!

Nyårsafton sov vi ut ganska länge men sedan drog vi ut på stan och åt, till den historien hör att när vi skulle betala så sa några av oss fel framme vid disken, de hade satt allt på en nota men vi ville betala en och en...vi gick ut därifrån men fick vänta på Jakob som inte betalat än och det tog lite längre tid än väntat, det visade sig att de räknade ihop allt och såg att det inte stämde så Jakob fick betala för det som fattades, en mycket bra start på dagen! =)

senare på kvällen åt vi ännu mera gott och hade lite hyss för oss! runt halv tolv rörde vi oss ut och kollade på fyrverkerierna vid kungsträdgården! där kom det till min stora glädje fram av en helt okänd tjej som ville ha en nyårspuss! självklart fick hon detta, en väldigt bra start på 2009 med andra ord;) kvällen avslutades med en summering av det gånga året innan tröttheten till slut tog ut sin rätt.

 

Gott nytt 2009!!

Kommentarer
Postat av: Jenny

Men! Då var vi inte långt ifrån varandra på nyårsafton. Första årets kram från storasyster

2009-01-01 @ 22:52:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0