Löpning

av någon underlig anledning fick min ständigt löpande bror med mig ut på en springtur ikväll som varade i cirka 35 min....de allra tuffaste var slutet, alla som nångång vart hos mig vet att det är en ganska lång backe upp till mig när man kör bil, den backen tog död på mina redan svårt sårade ben men ack så skönt när vi kom hem=)
nu behöver jag inte springa igen förräns jag kommit hem från Brighton...

kvällen avslutades med en äggröra med oboy i som de gamla myskvällarna i edsbyn bjöd på och sedan filmen The black pimpernell som handlade om en svensk ambassadör i Chile som hette Harald Edelstam, väldigt sevärd och bra film...
imorgon blir det mellandagsrea, nu ska garderoben uppdateras!! 

Chuck Norris never hides, he only seeks

Jul

julafton började lite trist, fick besked att några av de som skulle komma var lite dåliga men efter ett tag bestämde sig för att satsa och komma ändå, mycket bra beslut! hela dagen var lugn och skön, precis som julafton ska vara, mycket mat och sång.

halv sju satte vi oss och förberedde för klapparna men adrian ville se julkalendern först så vi fick sjunga många julsånger...men jag tror inte han tyckte de va synd han missade dom....tidigare år då  frågan kommit upp om vi ska sjunga fler har man hört ett bestämt "tror inte det" ifrån adrians håll=) så efter julevangeliet drog vi igång, och vad är inte julklappsutdelning hos Henning utan rim....en annan tradition är också att min dyre far ska ha väldigt svårt för att se rimmen och läsa dom rätt=)                                                                                                                   
sen så kom två väldigt vackra flickor förbi! elina och emma tittade in så jag hängde med dom på en mysig julaftonspromenad=)
sedan avslutades kvällen med lite spel innan tröttheten fick sin julklapp, soffan....


Risk

Vi bestämde oss för att ta vårt årliga julriskspel innan julafton, känns skönt ha det avklarat! Tog bra många timmar men nu behöver vi inte spela det på ett år igen! 


Chuck Norris is strong enough to punch through steel, yet delicate enough to cradle a newborn to sleep.

Materiell välsignelse

Tänk att en dator kan ge en sådan glädje, äntligen har min macbook kommit!

Chuck Norris killed the pope with a roundhouse kick to the chest after an argument over who had a better beard, Jesus or Chuck Norris

Bröder

Imorgon kommer mina två bördor hit, oj ursäkta bröder menade jag såklart. Ser verkligen fram emot julveckan, den kommer nog som det alltid gör med mina syskon innebära bråk, lek och mycket skratt=)!
Synd att syster yster och svåger inte kunde ta sig ner men jag hoppas de får en trevlig jul i Nyköping!
Min julklapp som jag köpt till mig själv kommer imorrn också!!
 


Åt mitt första julbord idag på jobbet, fick även en mp3-spelare från företaget och en ljudbok att ladda ner gratis. Kändes lite mysko gå därifrån idag med tanke på att det var sista dagen men känns lite som jag bara går på semester pga att det är jul, kommer nog bli konstigare kring januari när jag inte ska tillbaka!

Guns dont kill people, Chuck Norris does.

snart är det slut

Imorgon så lossar fängelsets bojor ifrån mina fötter!

Jag gör min sista dag på jobbet, och det är med blandade känslor jag slutar. Plocka i bitar i en maskin som krånglar titt som tätt kommer jag inte sakna, men de som jag har jobbat med är guld värda!
De torra ordvitsarna som jag själv blivit smittad av och drar, de underbara visdomsorden, gnabbet emellan de olika skiften, ja till och med de snuskiga historierna kommer jag att sakna!

Jag hade turen och kom med den lugnaste (bästa) personen på hela avdelningen som aldrig stressar upp sig och det har gjort att jag själv aldrig varit speciellt orolig eller stressad. Som en annan arbetskamrat sa "släpp en bomb bakom Tony och han märker det inte".

Tack för att ni har gjort det roligt att gå till jobbet!Kinnarps for life! Men nu börjar ett äventyr!


Längtar

Gabriel längtar tills han får sin dator!

When an episode of Walker , Texas Ranger aired in France,
the French surrendered to Chuck Norris just to be on the safe side

Finally

Så kommer den sista i syskonskaran Henning ut i cyberrymden!

I januari månad flyttar jag till Brighton i england och tänkte att tills dess måste en blogg fram!
Tack David för all hjälp, data är inte riktigt my cup of tea so to speak, verkar redan som om min hjärna ställt in sig på snobbig brittiska.....


Blomman slog ut med vacker doft, med hjälp av solens ljus!

RSS 2.0