How rude!

Igår på min buss hem som vi kallar pensionärs/familjebussen så kom det in en dam som pratade i telefon och prompt skulle prata klart innan hon betalade, kunde inte ursäkta sig och betala sen fortsätta samtalet. Busschauffören sa något som jag inte hörde men hon blev riktigt arg, började skrika "how rude! take a chillpill darling!" men det som va irriterande var att hon fortsatte när hon satt sig och praktiskt taget halvskrek om hur otroligt oförskämd och dum han va! Då blev Gabriel sur så när han gick av bussen försökte jag låta extra trevlig mot chauffören och tackade och önskade honom en trevlig dag! Vet som sagt inte vad han sa, kanske va något onödigt men tyckte de väldigt onödigt sitta och gorma i bussen enbart för att han skulle höra det. De tyckte Gabriel var väldigt RUDE!

Ikväll är det Valborg, sitta hos pojkarna innan det bär av mot Casablanca för lite livemusik!

Apple pays Chuck Norris 99 cents every time he listens to a song.


DJ talent

Älskar verkligen Britains got Talen! Detta är min nya idol utan tvekan!
http://www.youtube.com/watch?v=u2ITKFTMryY

Sen är de ju helt makalöst att man ska bli så blödig av att titta på såna här program. Jag sitter och blir rörd till flera och flera gånger så är tårarna nära. En söt liten ballerinatjej som dansar och sen helt plötsligt brister ut i otroligt vacker sång som en näktergal och så lite vacker bakgrundsmusik på de och Gabriels tårkanaler börjar sakta öppnas. Först sitter jag och garvar åt att de alltid tar de där "fina" låtarna i bakgrunden som ska få en att känna lite extra, sen så sitter man likväl där och blivit rörd av det=) 

Annars rullar det på, ganska precis 5 veckor kvar innan de bär av hem till Sverige och slutet för detta äventyr. Känns sorgligt lämna Brighton och allt folk men de är så det är. Är ledig i 6 dagar nu sen lektion i två dagar sen ledig igen några dagar, riktigt lugnt och skönt de sista veckorna. Hoppas på sol och fint så man kan hänga på stranden eller utomhus överhuvudtaget=) Tar gärna emot tips på vad jag skulle kunna hitta på eller köpa till min landlady, hon förtjänar något bra med tanke på hur trevlig och lätt hon har varit att bo med!=)

Har även fyllt i pappret man behöver fylla i för att få komma in i USA, börjar bli riktigt laddad för detta!
Du och jag mannen for six weeks, blir wunderbar!


"Ravelli asså, nu e han kung!"

Kollade precis på VM-krönikan från 1994! Är så glad att jag faktiskt har minnen från denna otroliga sommar, kvartsfinalen då Farmor kommer in och ber oss vara lite tysta då vi sitter och skriker efter Ravellis räddning med tanke på att hon bodde i en lägenhet. Eller öppningsmatchen då Isaac min kusin är uppklädd till tänderna i Sveriges färger då hans mor ropar att han ska till tandläkaren och ett stort "neeeeeeeeeeeej" följer. Underbara minnen från en underbar sommar, fick rysningar då jag tittar på krönikan och nästan så tårarna kommer då man ser Tommy Svensson prata och de härliga bilderna från bronsmatchen!

Ikväll blir det att titta på lite NHL hockey igen, Lundqvist mot Bäckström, ska bli väldigt roligt! Tar med en fin bild på mig som försöker posa som någon Shakespeare figur ifrån onsdags.

Chuck Norris can get blackjack with just one card!
NHL

Kollar på Detroit-Columbus via livestream och kära söta vad mycket snabbare det går än när man tittar på elitserien! Mycket skönare kommentatorer också, och de är roligt se dessa två lag, typ 10 svenskar med sammanlagt=)

Vill även visa att jag försöker anamma den engelska stilen, har köpt en wannabe tweed kavaj som invigdes igår när man skulle vara lite kulturel och se på teater=) Självklart är det den lite nonchalanta looken som gällerShakespeare

Var igår i Stratford Upon Avon där Shakespeare föddes och även ligger begravd. Väldigt mysig stad/by va det nu var, väldigt Shakespeare infuerad, märktes att de lever ganska mycket på honom. Vi gick runt i staden, va inne i hans barndomshem och i kyrkan där han ligger begravd, väldigt intressant alltihopa ändå. Sen på kvällen så hade vi biljetter till pjäsen As you like it, hade inte läst va den handlade om så väldigt svår hänga med i men fick liten snabb genomgång av plotten så hängde med bättre efter det. Kändes ganska häftigt varit på en Shakespeare pjäs i hans hemstad! Nu har Gabriel sett musikal, teater och gått på fotboll i England, är det något han har missat så let me know
!

Grammar

Om 10h sitter jag och skriver mitt prov, önska mig lycka till!

Nu kör vi!

Vegas Baby!

Så då var biljetterna beställda! Pemo och undertecknad kommer befinna sig i Las freakin Vegas från den 22 juni- 5 aug och leva det goda livet=)


Glädje

Dagarna består av grammar och inte så mycket annat tyvärr. Imorrn och söndag då kommer jag leva och andas verbs, pronouns, adverbs, adjectives, relative clauses, finite and non-finite! Ja ni förstår, två underbart roliga dagar väntar!

There is no theory of evolution. Just a list of creatures Chuck Norris has allowed to live.dumma pojkar

Sitter och pratar med Pemo och Divad över skype, fruktansvärt roliga och dumma pojkar=)


Haft en fruktansvärt härlig och skön helg i Plymouth hos Sara och Dän. Har till min förvåning insett att golf faktiskt är väldigt roligt att titta på, mer sånt=) Tack för denna helgen!

.
Passade även på att raka mig när vi ändå var i farten

Smäm and Dän the man

liten snabb titt ifran Plymouth=)

HöstenSökt 12 olika kurser/program idag att läsa nästa höst, ska söka några på kurser inom mänskliga rättigheter bla också på Teologiska Högskolan i Sthlm hade jag tänkt. De program jag sökt kräver Matte C så de kommer jag inte komma in på men de skadar ju aldrig söka iaf, så då har jag sökt Matte C på distans från Dalarna. Även sökt franska nybörjarkurs i Sthlm, så förhoppningen är att läsa franska och matte i höst, mina två favoritämnen från skolan! Eller inte. Men är det de jag behöver för att kunna komma in på de program jag sen vill läsa så är det bara bita i det sura äpplet och svälja skiten! Gäller att ta de som en utmaning, ni får gärna hjälpa mig att peppa mig själv i höst, de kommer behövas. Om jag får tid och möjlighet hoppas jag även läsa någon annan kurs samtidigt som dessa, som kan vara bra ha läsa i förberedande syfte typ.

Blev lite bitter när jag hade letat upp alla kurser och fyllt i typ allt så skulle jag ringa lite folk för rådgivning, då efter ett tag blev jag utloggad från studera.nu pga inaktivitet så då fick Gabriel snällt sätta sig och leta upp dessa kurser igen! Bra övning för tålamodet, kommer jag behöva inför hösten. Allt går att lära sig nåt ifrån, kan man ju inbilla sig iaf. 

Ne imorrn får jag pallra mig ut på stan och göra något vettigt, får inte växa fast på stolen.

When then boogeyman goes to sleep every night, he checks his closet for Chuck Norris.

Själv

Inte träffat min landlady sen i söndags kväll, så idag när jag gick upp och skulle lägga in en tvätt så ser jag en liten lapp där hon skrivit, "Long time no see. Have a lovely weekend." 

Hon är bra trevlig hon du! Lite komiskt att hon idag åkte till sin kusin i Plymouth och jag ska till Plymouth på lördag för att hälsa på min kusin, världen är bra liten ibland=) 

Måste även hylla Spotify, de är grymt!

Chuck Norris played Russian Roulette with a fully loaded gun and won.

Like it a lot!

Gabriel gillar bra väder!

Påsklov!

Så har man då haft sin sista lektion inför påsken! Kommer vara ledig i två veckor nu, den kommer bla innehålla besök till Plymouth, lite champions league fotboll på campus, lite plugg med grammatik och annat smått och gott. Vi är några få starka individer som stannar kvar över påsk=P Känns skönt att man inte är helt solo, sen så är ju mina föräldrar bortresta till Guatemala och Honduras över påsk så skulle ändå inte träffat dom om jag åkt hem. 

Gabriel är som baken, kluven inför hösten, ska söka lite småkurser bla nån språkkurs tänkte jag, möjligtvis statsvetarprogrammet i Uppsala. Tvivlar dock på att jag har betygen och behörigheten men testa går ju alltid. Går jag det får jag en Pol. Mag de låter väl häftigt? Annars kollar jag runt på lite möjligheter att åka utomlands och jobba mer som volontär eller liknande 6-12 månader kanske. Är lite mer sugen på det för tillfället, är ju inte riktigt 100 på vad jag vill plugga än heller så. Usch va mycket beslut man måste ta när man börjar växa upp! Allt va så mycket enklare då man va 4 och morsan sa åt en vad man skulle ta på sig och vad man fick och inte fick. Andra sidan så är det också väldigt spännande med lite såna här grejer, vet inte riktigt vad som väntar en i höst. Finns för och nackdelar med allt i livet, you just have to role with it, min landlady skrattade när jag sa life is like a garden, you have to dig it, hon är rolig den filuren=)

Chuck Norris has only one hand: the upper hand. 

RSS 2.0