Irritation

Nu är det mest irritation över min utbildning som bara bubblar inom mig och gör mig otroligt frustrerad. Enligt vår kursplan ska det finnas tre valbara kurser att välja mellan under vårterminen, vi har att välja mellan tidskrift och, inget mer. De har tagit bort de övriga två kurserna och nu är vi några i klassen som är irriterade och bråkar över detta.

Som vanligt kommer det finnas någon liten sketen paragraf eller liknande som ger högskolan rätt i att göra så här. Men blir så less när det då på hemsidan går att läsa att studierna förenar teori med praktiska redaktionella övningar för tidning, tv/radio och webb. BULLSHIT!

Märk min irritation! Men jag är inte bitter

Utbytesstudier

Då har ansökan om utbytesstudier skickats in. Får se om jag kommer in på något av mina val och efter det göra en bedömning om jag vill dra till något av de ställena. Men rent spontant i dag så tror jag att jag sticker om jag får mitt förstaval. Tror dock det är ganska hård konkurrens men what to do. Tråkigt utan lite spänning i livet också. 

Det har sagts förr men det är oundvikligt att inte komma tillbaka till det. Det finns inte ord som kan beskriva mina känslor för kylan som är just nu. Strålande vackert med snön som ligger, men en vårdag med skinande sol är vackrare för mig. Och framförallt varmare. Satte mig i ett sådant där väntebås på T-centralen i väntan på försenat pendeltåg. Jag trodde det skulle vara lite värme därinne i alla fall. Men icke. Varmare vara utanför och gå runt i stället för att sitta där. Men nu vet jag det i alla fall. Långkalsonger är Guds gåva till mänskligheten under perioden oktober-mars.


Tycker för övrigt att det är tråkigt att Foppa tvingas lägga av. Men all heder åt hans försök!

Must of jul

Jag älskar julmust! Underbart att jag hittade ett ställe som fortfarande sålde, februari är räddad.
Och då har jag en back som inte får plats i kylen!

RSS 2.0