We will rock you!

Är hemma i Brighton igen efter en mycket intensiv och trevlig helg i London med Tobbe! Började med att möta upp honom för att sedan dra oss in till vårt hostel Journes Eye London. Efter det drog vi ut på stan och såg väl det man ska se, London Eye, Big Ben, Houses of Parliament. Westminster Abbey, Piccadilly Circus mm. Sedan köpte vi oss en varsin biljett till Queen musikalen "We Will Rock You" som vi gick på senare på kvällen på The Dominion Theatre. Riktigt grym upplevelse, underbara låtar och ruggigt härligt sväng! Har du inte gått på musikal så gör det, jag blev förälskad! 
Söndagen tog vi oss ett besök till Madame Tussauds och tittade på lite dockor och gick även på Sherlock Holmes hemgator vid Baker Street. Fascinerande att se hur otroligt lika en del av de där dockorna är! Efter det så tog vi oss en tur till Harrods där vi åkte alla våningar upp sen en snabbis in på sportavdelningen för att sedan åka ner igen=) Efter det kände vi oss ganska nöjda med London så vi valde att åka tillbaks till Brighton, väl där så såg vi filmen "The Curious Case of Benjamin Button", väldigt bra film! 
Har idag visat bror runt lite i Brighton, nu sitter vi och slappar på rummet, kanske blir en film senare=) Imorrn ska jag visa honom University of Sussex och sen kanske det blir en tripp till Old King and Queen för att se en Champions League macth.

Chuck Norris can slam a revolving door!

Greetings from me and Christina!

Kommentarer
Postat av: smäm

haha... christina. -dör-

2009-02-24 @ 10:25:51
URL: http://smam.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0