Godmorgon

Snart dags för grammar, ska ha en lite extratimme idag där man får fråga allt man inte fattar, typ hela häftet för min del men tror inte vi hinner hela de på en timme tyvärr. De får bli som det blir!

Morgonstund har guld i mun, my ass it does!

Plymouth

Har bokat tågresa till Plymouth om någon vecka, ska bli trevligt besöka Smäm och Dän Woodrow=)

Precis gjort högskoleprovet, ingen aning om hur det gick, fanns delar som kändes helt okej och vissa som jag inte fattade något på men de är väl som de ska vara.

Tjing tjong flaggstång!

flashbacks

När man sitter uppe klockan fem och ska med en buss vid nio så känns det lite onödigt att lägga sig, dajm you högskoleprovet! ska skriva de på lördag så kände mig tvungen skriva min essay idag och ni som känner mig, varför göra något på dagen när man kan skjuta upp det och göra det senare=) Lika bra göra klart den där essayn nu iaf. Finns viss risk att jag kommer somna på filmvisningen vi ska ha senare=P Får lite flashbacks till gymnasietiden, de där härliga nätterna dagen innan ett prov eller inlämning. När klockan är 21 och jag precis fått reda på att jag måste skriva min final historiainlämning till dagen efter, dröjer 3h innan motivationen kommer och jag kan börja och vips efter ytterligare 3h är den klar, det var fina tider du.

Bör man bli orolig när ens houselady inte kommit hem och klockan är fem på morron? Hon är alltid ledig på fredagar så hon kanske har åkt till sin manfriend? Eller ska man behöva börja leka förälder nu, dessa äldre damer, kan de aldrig sköta sig?

Ne nu blir de skriva färdigt med lite Kanye West i lurarna, faktiskt riktigt härlig prick. har märkt att Louis Vitton är en återkommande inflik i hans låtar=)
.

En sån dag

Idag är en sån dag när allt känns fel bara, vet inte vad det är men ibland kommer såna dagar. Kanske måste ha såna ibland för att man ska kunna uppskatta de dagar som verkligen är toppen, men vad vet jag? Jag är ju trots allt bara ett litet hårstrå i det stora avloppet mer känt som jorden. 

Såg filmen Knowing igår med Nicolas Cage, normalt gillar jag honom men känns som hans bäst före datum har gått ut tyvärr. Varken han eller hans unge kändes trovärdig när de skulle gråta, ungen lät som Robert Gustafsson i Nile City när hans marsvin Markus har dött. Filmen hade ändå en schysst invecklad historia som fänglsa mig men var rädd för hur de skulle få ett bra slut på de, mina misstankar var rätt! När de är en cirka 30 min kvar kan ni stänga av, så får ni imagine er ett eget slut, önskar jag hade gjort det nu i efterhand. Tyvärr har jag ingen tidsmaskin, (får ringa Curt och Roland och fråga om de har kvar sin) så kan inte göra det, kändes ändå okej för det kostade bara cirka 30 spänn att gå på den, go Orange and onsdagar! Så ja ä int bittär. 

Kom in på gamla actionskådespelare på grammatiken idag av någon anledning, hur det förr fanns såna medan de idag känns som de flesta gör mycket olika filmer, aja anyway. Räknade upp klassikerna Van Damme, Arnold (Remember Sully, this is my weak arm!) Stallone (Adriaaaaaaaaaaan!), Seagal (med sin enda min han har) och allas mästare Chuck Norris kom givetvis på tal men blev nedröstad av min annars excellente lärare Joe, jag höll på att gå i taket av denna hädelse! Dock kunde han några Chuck Norris citat vilket gjorde att han steg i graderna=) Väldigt bra, lättsam och skön lärare med härlig New York accent=) Trodde jag hade bestämt mig för brittisk accent men kan få tänka om och satsa på amerikansk istället kanske, eller va säger folket? Han har iaf förmågan att "sänka" sig till en lägre nivå för att förklara och få en att förstå bättre de vi går igenom. Gav även tips på att lägga ner med sniffa så mycket lim och lägga om kosten till lite mer än bara pasta, har faktiskt ganska varierad kost men de där med sniffningen får vi se, måste hitta ett bättre substitut först bara=P Känns bra att vi ska få en extra timme där vi ska gå igenom lite mer basic, kommer definitivt behövas för min del, kommer även ha x antal dagar själv i Brighton att döda över lovet, ska vi tro att beachen och grammatiken är en bra ekvation, hoppas de iaf=)

Usch va långt de blev idag, ursäkta men ni får stå ut, faktiskt ert eget val att läsa hörredu.
Skickar även med visdomsorden, Ju större motstånd vi stöter på, desto mer energi utvecklar vi för att ta oss igenom. Vackert eller hur, mitt hjärta brister av förtjusning.

Btw, Bingo Rimér hälsar så gott också.


 

Ångest

Så som bilden visar kommer jag spendera de närmsta veckorna, i djup ångest och plugg inför det som jag tycker är den svåraste delen av kursen, grammatiken!



Bilder

Vår i Brighton
     
Basket på stranden, Mitt hus Jag och Tompa lirar i en park Besök i Chichester
London                 Stranden en vårdag
 
Klassen samlad  Tack till fotografen Sebbe till höger

Edsbyn!

Måste ändå imponeras av lilla Edsbyn, sex finaler fem vinster. Tyvärr förlust idag men skulle vi förlora mot några så känns det bäst att göra det mot Västerås. Grattis till guldet Västerås men nästa år tar vi ta tillbaka tronen!



Sömn

Tänk att de är så skönt att sova en stund mitt på dagen, bara slockna och vakna upp en 2h senare lite mer utvilad. Får se om man orkar hitta på nåt ikväll nu bara.

Bok

Ytterligare en dag spenderad på stranden, försökte läsa min bok lite men de sket sig. Tog mig årets första mjukglass innan vi sen drog vidare mot en minigolfrunda=) Tänkte nu gräva ner mig i min varma säng och försöka läsa Song of Solomon en gång för alla! Kanske blir en film framåt natten vem vet? Hoppas på fint väder imorrn med, finns inget skönare än att ligga på stranden och inte göra nåt!

The one-dollar bill originally had Chuck Norris on it, but the beard kept getting caught in vending machines.

Vår!

Dagen har spenderats på Brightons vackra strand! Kl 12.00 ungefär kom vi dit och kom hem cirka 5 och en halv timme senare=) Har legat och tagit det lugnt medan Micke spelat gitarr men även hunnit med att spela lite basket mot ett gäng engelsmän och sedan avslutades det med en Fish and Chips tillsammans med Dave. Bor man i England måste man äta det, är faktiskt väldigt gott får jag säga. Har varit oförskämt bra väder i flera dagar nu, har grejer jag borde göra men när det är sånt här väder så måste man skjuta upp allt annat, de funkar inte annars=) Avslutade kvällen med att se Slumdog Millionaire, riktigt bra film! Barnskådespelarna var i en klass för sig och musiken var underbar, inte sett den så se den!




Everything Chuck Norris touches does not turn to gold; instead, it grows a beard.

Löjligt

Förmodligen låter detta löjligt för många men nu håller jag på och lagar mat samtidigt som jag slängt in en tvätt och för mig känns det väldigt vuxet=) Gör två "hushållssysslor" samtidigt, simultanförmåga har man iaf. Hittade svenska köttbullar på Sainsburys så steker dom och kokar potatis för första gången och ska göra lite potatismos tänkte jag. Efter ett snabbt samtal till mor så vet jag precis hur det ska gå till, matlagning är nog inte så svårt ändå=)

Glömde nästan men spelade fotboll i en park idag med ett gäng rastafariengelsmän, sköna killar som frågade om vi ville lira lite och klart man vill det!

Cheers!

Inte okej!

Jag som hade hoppats att England var beskonat från damm och pälsdjur men icke då. Även här har dessa onda ting hittat mig och besvärar mig med snuva och kli i gom. Ne nu får jag börja knapra piller igen, ska handla snart så får kolla efter nässpray också. Idag är det två månader sen jag flyttade hit, usch va tiden flyger fram, snart är jag hemma igen, vad ska jag göra då?

Similar to a Russian nesting doll, if you were to break Chuck Norris open you would find another Chuck Norris inside, only smaller and angrier.

Svt

Varför ha en Live streaming när den uppenbarligen inte funkar! Inte okej svt ge ut falska hopp om att kunna se en match Live när ni inte kan leverera!!!!!!

P.S Jag är inte bitter

...

Känner viss oro över vad jag ska söka till hösten, känns som ett viktigt val med tanke på att det förhoppningsvis ska staka ut vad jag ska göra i framtiden. Allt fram tills man slutade gymnasiet har varit väldigt enkelt egentligen, man har haft sin vardag, nu står man vid ett vägskäl och ska välja en ny vardag för de närmsta åren. Spännande men även skrämmande, nu ska jag bara se till att de förstnämnda tar över mina tankar! 

Som någon människa visa har sagt "Det finns dagar som är som trappor, man måste välja om man ska gå upp eller ner" jag tänker då definitivt gå upp! 

Fulham-Man U 0-4

Vart i London med Tompa, Stabben och Fagermjäll idag. Började med att se Buckingham Palace som jag och broder Tobias missade, du kan va lugn det gjorde inte så mycket. Sen gick vi längs Regent Street och Oxford Street, mycket schyssta affärer, där jag hittade en lite wannabe tweed kavaj (nu fattas bara plommonstopet) och en Dunlop väska. Hamnade även mitt i en protestmarsch mot Kinas förtryck mot Tibet om jag inte fattade fel. Sen splittade vi oss lite, Stabben åkte och tittade på lite Beatles ställen typ medan jag och Tompa drog oss ut mot Fulham för att försöka få biljetter till Fa-cupmatchen mellan Fulham och Manchester United. Efter att ha frågat säkert 6 pers om vägen kom vi efter en lång promenad fram iaf. Det var slutsålt men en gubbe kom fram till oss "Hi guys you´re from Sweden right?" Frågade hur han såg det men han sa han såg det bara. Han hade iaf två biljetter som vi fick köpa till ett överpris med tanke på vad de egetligen kostade men vi tänkte att skitsamma är vi där är det ju roligt komma in också! Efter ett tag åkte även Manchesters spelarbuss förbi, lite småroligt se pojkarna på närhåll. Sedan in på stadion för att se en riktigt rolig match med några snygga mål! Tyckte de va synd inte Ronaldo spelade, hade varit roligt se om han ser lika löjlig ut när han filmar live som när man ser det på tv, svårare se ansiktsutrycken live inbillar jag mig. Skönt slippa de där tråkiga löparbanorna, kommer så mycket närmare planen utan dom, och trycket på läktaren där vi stod va riktigt god, de va sång och hoppande hela matchen!
Sen snabbt mot en tub för att springa till vårt tåg hem, hann med 2 minuter till godo, sen så blev de nå fel så den gick 20 min efter utsatt tid. Man känner sig lite bortskämd med att London ligger en timme och cirka 100 kr bort bara, det är verkligen perfekt!=) Frågade efter matchen en kille om närmaste tunnelbanestation, då sa han ni kan nog gå rakt fram sen får ni fråga efter Fulham Broadway. Vi började springa sen ser jag en skylt där det står Underground till höger, springer dit så ligger det en tunnelbanestation bakom huset vi stod när vi fråga om vägen. Vet man inte vart saker ligger ska man inte låtsas man gör det och försöka beskriva vägen dit ändå! Aja kom hem till sliut och nu ropar sängen!


There is no ´ctrl´button on Chuck Norris computer. Chuck Norris is always in control.

Lax

Fick tillbaka våra argument idag och Mr Henning fick ett VG! Så fruktansvärt nöjd med detta, ska försöka hålla uppe detta i de andra inlämningarna och proven framöver också. Nu ska det firas med att laga lite lax i ugn tillsammans med tagliatelle, ett recept från mor som jag ska testa tänkte jag. Det lär inte bli i närheten lika gott som när mor gör det men jag får göra mitt bästa och hoppas det bli ätbart! Känns som om jag växer ytterligare några vuxenpoäng efter detta? Var även och beställde biljetter till London i helgen, blev så inspirerad av min resa dit med bror så ska åka dit med några kursare i helgen, hoppas på en musikal igen eller kanske en premier league match om vi har tur=)



Chuck Norris once had a heart attack; his heart lost.

Idetorka

Det är inte ofta men det händer ibland att även jag blir stum och inte har något att säga. Tyvärr kommer det oftast vid fel tillfällen, sitter nu och ska börja skriva min essay på boken Educating Rita men har ingen aning om vad jag ska skriva om! Bara jag kommer igång kommer det gå snabbt, skulle vara bra för då kan jag titta på det som vi ska gå igenom på grammatiken imorgon. Där kommer jag behöva lägga ner stor tid för grammatik är inte min största gåva här i livet tyvärr. Ne nu blir det till att brainstorma och städa varje vrå i hjärnan för att hitta ett bra ämne! Varför är man inte Chuck Norris, han skulle aldrig ha såna här problem!

Chuck Norris does not hunt because the word hunting implies the possibility of failure. Chuck Norris goes killing! 

Stekos

Står och steker kyckling i köket kl 22, det osar något fruktansvärt men hoppas lukten är borta tills imorrn bitti då min värd och hennes mansvän ska äta frukost. Nu är jag hungrig!!

RSS 2.0