Åkeshov

Sitter i min brors lägenhet i Åkeshov exakt två våningar över mitt framtida rum! 1 september ska jag få min egen så än så länge sover jag i Davids tomma rum med enbart en säng i men hänger hos min bror och Pemo under dagarna. 

Idag var jag ute på stan och träffade Britta och Anna ifrån min Brighton tid och hade en trevlig lunch och en liten glasstund. Många goda skratt och prat om dåtid och framtid. 

Varit dålig med update men jag tog en liten paus efter min Vegas tripp. Var en uttömmande period så kände jag behövde lite semester;)

Kommer med lite kort mm från mitt rum när jag väl har fått de! Imorrn ska jag börja min kurs, just nu är jag grymt otaggad men blir nog bättre när jag kommit igång! Wish me luck!

Time to say goodbye!

Då kommer min och Pemos underbara semester till ett slut. Imorgon ska vi städa huset och packa i ordning allt och tidigt onsdag morgon så lyfter vi från det förlovade landet i väster. Haft det otroligt skönt och roligt, passade oss perfekt att vi kunde få vakta Jake och Julies hus medan de var i Sri Lanka och Thailand. Träffat många underbara människor här som vi haft otroligt roligt med! Vi har bott två min ifrån Ron och Gerri där vi fått gå och bada i deras pool och Gerri har lagat mat åt oss många gånger och verkligen tagit hand om oss:) Så vi tog med dem ikväll och åkte ut och åt på ett asiatiskt ställe som hette Geishas. Du sitter vid ett bord och tittar när kocken lagar maten åt dig, underbart gott och underhållande! Trodde inte att bläckfisk smakade så gott, positiv överraskning. Känns tråkigt att åka hem men samtidigt är 6 veckor ganska lagom långt när du är på semester. Ser så pass mycket fram emot hösten också så känns ändå väldigt bra! Får se hur pass länge jag blir hemma i Falköping innan det definitiva flyttlasset mot vår huvudstad går. Oavsett vilket kommer det bli en spännande höst!

Igår så åkte vi ner på "The Strip" en sista gång där vi spelade lite Black Jack:) Tur jag väntade till sista gången annars hade jag spelat de mycket mera och därmed förlorat ruggigt mycket mer! Men det var fruktansvört roligt, bra mycket roligare än att spela på maskinerna. Jag gick hem med en $5 chip ifrån Mandalay Bay som en liten souvenir iaf, så jag kommer inte hem ifrån Las Vegas emptyhanden i vilket fall.

Chuck Norris has already been to Mars; that's why there are no signs of life there.


RSS 2.0