Grill på beachen


Vi grillade på stranden! Sol, hamburgare, bad, musik och trevligt sällskap! Vad mer kan man önska sig en söndagseftermiddag?

Fika

Hade hem lite folk igår som blev bjudna på lite kakor och kaffe eller te, vad man nu föredrog bäst! Varit lite knäpp som inte gjort detta tidigare för har en väldigt bra trädgård att sitta i, får skylla på att de är först nu som vädret verkligen är kanon! Spenderade två timmar idag där med en bok sittandes i bar överkropp i den stekande solen!=) Fram till 19.30 har jag sol där bak sen så skymmer huset den men jag satt så länge jag bara kunde!


Kom och gå en mil i mina mockasiner

En gammal klassisk låt jag hört många gånger. Hade du gått i mina mockasiner idag hade du nog faktiskt gått minst en mil! 
Var ute och gick i säkert en timme först sen en liten paus innan de tydligen skulle vara film på campus så då tog jag på mig mockasinerna igen och gick den 45 min långa vägen dit och sedermera även hem! Filmen de bjöds på var The Notebook, tyckte den faktiskt var bättre denna gången än förra! Jag säger de med stolthet i rösten I've seen The Notebook and I liked it!

Bjuder på en bild då jag är utklädd till snö/moln på en liten maskerad, innovativt eller hur! Showar off med en golfpose, märk gärna de uppdragna sockarna!


Més que un club

Skönt Barca vann mot Man U! De var med i 10 min sen hade Barcelona kontroll på allt! Satt på Old King and Queen och kollade på matchen. vi drog dit redan två och en halv timme innan matchstart och redan då var alla bra bord upptagna, 30 min senare så var det knökat! Underbar stämning sen så var det några idioter till "fans" som inte riktigt klarade av att de gick dåligt så de slängde bla öl på de spanjorer som var där och höll på Barca för att senare under matchen bryta ut i ett kort slagsmål, ner på golvet några st och knytnävar flög i luften men tog slut snabbt och dessa trevliga människor fick avlägsna sig. Några idioter kvar som uppenbarligen enbart var där för att mucka gräl men inga fler som gick på det! De som hade Man U tröjor på sig och är de riktiga fansen skötte sig prima, härliga sånger och lite allmänt sångkrig mellan de olika supportrarna men de hör till. Stämningen man får på en engelsk pub är oslagbar, det kommer jag sakna när jag är i  tillbaka i fosterlandet!

Nu är det inte många dagar kvar, känns trist bryta upp ens vardag man faktiskt byggt upp här men ska också bli skönt och roligt komma hem. Det är blandade känslor som ni kanske förstår. 

Imorrn (läs idag) ska jag ha lite kafferep hemma i min trädgård om vädret tillåter vill säga, sen hoppas vi på grillning på beachen under eftermiddagen med lite sång som tillbehör! Vi får passa på de sista dagarna vi har tillsammans och utnyttja dom till det bästa!


If you spell Chuck Norris in Scrabble, you win. Forever.
 

Ge blod

Fick mess av min äldste broder Tobias som berättade att de tydligen var blodbrist i Sverige så de ställt in operationer. Alltid tänkt jag ska ge blod men aldrig blivit av, men nu så tog jag äntligen tag i det och anmälde mig! Gör det du också!
We want you to give blood!


Live från sängen

Här ligger jag i sängen och surfar runt rent allmänt och läser lite diverse bloggar och tycker att de är lite sega på att uppdatera när jag kommer på mig själv att inte skrivit på över en vecka! Ibland är man blind.

Söndagen spenderades i London och mestadels i Hyde Park, säkert över 30 grader i solen så det blev några timmars stekande i solen där! Dumma jag missade såklart ta på sig shorts för de såg inte så bra ut när jag vakne men jo tjena, då blev det till att vika upp jeansen istället för annars hade de inte funkat. Det är nu knappt en vecka kvar innan det bär av till Sverige igen, känns lite mystiskt ju närmare man kommer, har ju ändå byggt upp en vardag här liksom. Pratade med mor och önskade mig lite köttfärslimpa på lördagen när jag kommit hem och de hade hon redan tänkt ha faktiskt, hon är allt bra den där min mor!


Har även hunnit med att ta en promenad ut till Rottingdean, väldigt mysigt litet ställe. Tog oss 2h ungefär men det var många stopp, bla lite klättring över en mur som lockade till många skratt! Sen satte vi oss i Kipling gardens, ni vet han som skrev Djungelboken, han har tydligen någon koppling dit antar jag.

Veckan bjuder förhoppningsvis på grillning på beachen och så tänkte jag försöka ha lite kafferep eller vad man ska kalla det i min trädgård om vädret bjuder upp till dans vill säga. Sen måste man nog läsa lite texter och annat för att förbereda sig inför vår sista tenta den 3 juni sen efter det blir det picknick med våra lärare eller som de kallar det, "some wine and nibbles" i gräset.



Kinnarps

Världen är liten ibland. Trots att Kinnarps är europas tredje största möbeltillverkare så hade jag inte väntat mig se någon av det i Brighton men ack så fel jag hade!=)







Partaj

Födelsedagen min var väldigt trevlig! Hade partaj tillsammans med Elin som även hon fyllde år samma dag som undertecknad. Vi var i hennes lägenhet, var nog närmare 30 pers eller något liknande och det bjöds på marängsviss och lite chokladtårta. Jag fick bla fudge ett paket flingor fullt med milkyway lite jordgubbar ahlgrens och diverse kort har säkert missat något men väldigt tacksam för alltihopa! 

Födelsedagsbarnen    Lite folk på partyt   Jag med några vackra flickor  Gabriel redo för partaj i sin nya outfit

Efter någon timme bar det av mot Funky Buddha för att shaka lite booty so to speak! På ditvägen lekte Gabriel lite Susanna Kallur och hoppade över papperskorgar både med hjälp av händerna och helt fritt som en proffshäcklöpare! Sen så spred min ukrainska skäggbjörn Andrei Michalenko aka Roger ryktet om att Papa Dee var på samma klubb, detta resulterade i att Gabriel Elin och Isabelle letade efter honom, jag fick uppdraget att kolla herrtoaletten. Träffade en kille på toaletten båda gångerna jag kissade, sa till honom att vi hade samma peeschedule, de tyckte han var roligt! 
Med andra ord en skitrolig födelsedag!! Tack alla som var med och förgyllde den och gjorde den till vad den blev!=)

Chuck Norris is suing MySpace for taking the name of what he calls everything around you.

Bästa landlady ever!

Vaknade imorse och möttes av ett stort rött brev där det stod "to the one and only birthday boy" med ett fint kort inuti. Sen drog jag och skrev mitt prov på Uni. Kommer hem och går på toa sen när jag kommer ut i köket så har hon blåst upp ballonger och köpt en tårta och en stor burk med massa choklad i!! Då blev Gabriel glad och gav henne en stor kram, det förtjänade hon!=) Såg även att jag fått ett vykort från mina favoriter Elina och Emma när jag kom hem! Tack så mycket flickor det gladde mig mycket=)

Ikväll blir det partaj hos Elin som också fyller år idag, då bjuder vi på marängsviss eller hur man nu stavar det?

Tack för alla grattis sms jag fått också! Dagen har börjat lysande!=)

Update

Liten update! Varit ganska lugnt de senaste dagarna, fick tillbaka mitt grammarprov som jag klarade av med bravur! Ruggigt nöjd och glad över detta=) Dagen innan gjorde jag ett testprov och fick runt 20-25 poäng av 70 så det kändes sådär men efter några timmars råplugg kändes mitt confidence mycket bättre och visst klarade Henning det! Endast 5p från ett VG till och med! Har ett prov på fredag (min födelsedag) sen mitt avslutande den 3 juni, sen två smågrejer emellan som inte är nå big deal grejer. Endast två lektioner kvar nästa vecka sen ledig till jag kommer hem!


För övrigt sålt min kära bil Belle till min äldsta broder Tobias som blivit lite bitter på sin Golf. Tur då att han har en snäll lillebror som inte kommer behöva sin i höst och då gärna säljer sin till honom! Ska dock ha den de två veckorna jag är hemma innan jag åker till staterna innan bytet blir av. Känns skönt jag får två veckor att säga farväl på=)

Varit på campus ikväll och blivit bjuden på fajitas och lärt mig lite spanska på köpet! Ska försöka ta någon kurs i det med tror ja när de bjuds på möjlighet=)

På fredag blir jag 21, bara några år till så är jag närmare 30 än 20, de är tufft att bli äldre!

Chuck Norris talks, you listen!

Kissepaus

Lyckas alltid stöta ihop med min landladys manfriend då han måste upp och gå på toa kring tvåtiden på natten då jag sitter och äter en kvällsmacka. Han har nog va de kallar dålig blåsa eller så är hans kisschema samma som mitt matschema helt enkelt=)

Badhus

Min landlady har storstädat hela huset och tydligen använt klor i badrummet, det luktar badhus. Jag får kämpa för att stå emot frestelsen att dyka i badkaret och köpa mig en tuffing med bröd=)

You fucking wanker!

Sitter på bussen in mot stan för att gå ut på Casablanca med några polare, går på bussen och sitter på övervåningen. Knökfullt med folk som sitter och gormar och sjunger och har allmänt trevligt, pratar med några engelska killar som sedan går av efter några stopp. Till slut nästan bara jag och mina polare kvar däruppe. Sen går vi av och då ser jag hur en kvinna i 40-årsåldern som sitter på nedervåningen av bussen tittar på mig pekar och säger "you fucking wanker" och gör en gest med handen som ni nog kan ana hur den såg ut! Tittar på henne frågande och frågar vad är ditt problem och hon bara fortsätter med sina rörelser med handen och sina vackra ord!!!! Jag svarar med att sätta fingret på huvudet och väljer att fortsätta gå, sen efter man ångrar att man inte gick på bussen igen och frågar vad hon vill? Feg också göra det genom rutan när man gått av så de slipper konfrontation! Inte första gången någon från england gjort något bakom min rygg, minns väl spottincidenten! 

Gabriel som bara timmar innan stått och pratat med en trevlig äldre dam om hennes man och barn mm, tror hon var sällskapssjuk. Fått se två sidor av engelska kvinnor ikväll, den trevliga sidan men också den fruktansvärt oförskämda och omogna! En kvinna i den åldern som betedde sig som en 14-årig grabb som ska försöka va cool ungefär, inte coolt någonstans ska jag säga dig! Hoppas jag möter fler som den äldre damen och om jag möter en som den andra igen ska hon minsann få höra sig ett och annat! Och är det någon som är en f*****g wanker så var det väl ändå hon.

Nej nu har min aggression fått utlopp så nu kan jag lägga mig och sova gott! 

Demonstration

Var i stan igår och hamnade mitt i en demonstration. Var ett väldigt stort antal personer med snusnäsdukar eller vad det kallas över munnen som gick runt och protestera mot en fabrik i Moulsecomb i Brighton som tydligen gör delar till vapen bla om jag förstod det rätt. Ganska fientlig stämning till och från. Jag Micke och Tompa satt på en bänk när hela tåget gick förbi och någon minut senare springer 30-40 poliser förbi i full mundering med sköldar och allt. Vi blev nyfikna så vi följde efter och kollade på det hela ett tag på lite lagom avstånd, det kastades en del saker såg vi men hände inget direkt farligt där vi var iaf. Insåg att de poliserna vi såg enbart var en bråkdel av de som var där. Räknade till 10-15 piketbilar plus vanliga polisbilar, poliser på hästar och motorcyklar. Ett tio-tal personer blockerade vägen ett bra tag så det bildades en väldigt lång och tutande bilkö, hade blivit tokig om jag suttit i en bil i det läget!


Läste senare på kvällen att det var tre gripna men hörde inget om några skadade så hoppas det var lugnt resten av dagen. De hade bla kastat stenar mot McDonalds fönster när de satt barnfamiljer och åt, de protesterar mot vapen sen använder de stenar som vapen själva, smarta nissar de där. Polisen var sura för de som anordnade demonstrationen hade inte varit klara över hur många som skulle delta och detta försvårade polisens förarbete.

Idag tog vi en skolbild a la högstadiet ungefär med största delen av klassen närvarande iaf, ska införskaffa detta kort så har man hela klassen på en bild=) Lite bitter över att inte grammarprovet är rättat än! Var tydligen någon i Göteborg som varit "porly" och därför bara rättat hälften, skärpning gubbarna från Götet!

Imorrn hoppas vi på okej väder, beachen eller en park så Gabriel kan läsa den sega boken Brighton Rock!

Contrary to popular belief, America is not a democracy, it is a Chucktatorship.

RSS 2.0