Quelqu'un M'a Dit

En timme mer sömn eller stanna uppe en timme längre? Jag brukar ha svårt att välja så jag slog ihop de två alternativen. Varför välja när man kan ha båda! En trevlig gårdag med Edsbybesök följs i dag upp med lite sparka boll tillsammans med Anton runt hörnet.


Söndagens musiktips är Carla Bruni (gift med Frankrikes president Nicolas Sarkozy). Behaglig att lyssna till en regnig söndag som detta. Jag förstår inte mycket men jag tycker inte att man behöver förstå allt för att uppskatta något.

Carla Bruni – Quelqu'un M'a Dit

On me dit que nos vies ne valent pas grand chose,
Elles passent en un instant comme fanent les roses.
On me dit que nos vies ne valent pas grand chose,
Elles passent en un instant comme fanent les roses.

Un nouveau départ

Ska försöka med en ny start för bloggen ännu en gång. Vi vet ju hur det gått förut men skam den som ger sig.

Hösten är här och får mig att tänka på textfrasen "Utanför vårt fönster hör vi markens sånger. Som ett rastlöst barn om våren, dagen kommer. Lyssna till den sång jorden sjunger." Jag är inte så förtjust av den sången jorden sjunger just nu, regn och blåst blandat med lite ångest inför när snön och minusgraderna kommer på riktigt.

Då får man som rastlös student se fram emot de positiva sakerna med den lite mörkare perioden på året. Och det är när den första flaskan glögg öppnas och värms upp, och den dagen närmar sig med stormsteg.

Chuck Norris is not politically correct. He is just correct. Always.
Bon soir

RSS 2.0