La premiere journee

Första dagen gjord vilket känns oerhört skönt. Fortfarande inte packat upp eller handlat vilket blir morgondagens uppgift, vill komma in i någon slags rutin i alla fall.

Lite bitter över att vädret suger. Min roommate Alexandre sa att det va bra väder tills jag kom, så Nice har inte visat sin bästa sida än. Alexandre är för övrigt väldigt trevlig, hämtade mig på flygplatsen vilket var skönt.

Insåg efter grammatiklektionen i dag att jag kommer behöva plugga massor, förstod det mesta av vad hon sa men kan inte grammatikspråket så det sket sig ändå. Men positivt överraskad över min förståelse men helt sjukt vad jag suger på att få ihop meningar. Pratar frengelska med Alexandre. Hoppas de släpper med tiden.

Varit dålig på att fota men skickar med bild på min säng med ett överkast vars tyg är hämtat från en 90-talssoffa.


Arlanda

Sjukt tidigt att gå upp 04.30 när man släcker 02.30. Grymt skönt sova men vad gör man inte.

Nu bär det av till Arlanda!

Au revoir


Nice

Ska återigen försöka sparka igång den här bloggen! Den var som mest aktiv under min period i England, så nu när det återigen bär av utrikes (Nice, Frankrike) är förhoppningen att en någorlunda regelbunden uppdatering kan ske här. Börjar inse det är på gång nu, sagt hej då till ett gäng kompisar med mera. Nu är det bara gilla läget och köra, ingen återvändo! Gillar man ju. Känns bra att man inte är så haj på språket, men det är ett annat problem.

Håller som bäst på att städa och rensa ut lägenheten och packa. Ganska bra tillfälle att rensa i bland annat kläder. Sådant som inte använts på några månader ryker.

Och det är inte en liksäck på bilden som en vän tyckte. Det är skydd för mina kavajer, även om det är skrämmande likt.


RSS 2.0