Grand Canyon
For till Grand Canyon på amerikas nationaldag, inte så mycket trafik så tyckte den dagen passade fint! Underbar dag och vilket ställe...Det är när man ser platser som denna som man inser att det måste finnas någon däruppe som haft ett finger med i spelet. Annars rullar dagarna på med sol bad shopping ja allt möjligt. Har för tillfället delar av Pemos familj på besök så är lite fler i huset. Blir bortskämd med hemlagad mat, kommer bli tufft när vi är själva igen. Börjat lite smått planera för vår resa mot Kalifornien, blir förmodligen någonstans mellan 19-23 eller kanske veckan innan det beror på.

Kan också berätta att jag och Pemo blivit sexually harassed av en tjej som nöp oss i våra respektive bakdelar. Mötte en tjej i en trappa som bara utbrister "totally doing it" varpå hon nyper oss där bak. Ingen av oss misstyckte men tyckte hon försvann väldigt snabbt för ingen av oss fick tillfälle att tacka med ett kläm tillbaka, ja se flickor.

Har även tapat bort min internetdosa vilket inte känns så roligt men faderskapet ska in på banken idag och försöka lösa det åt mig. Mer blir det inte för nu, måste försöka komma i säng klockan är trots allt snart 01.30 här.

There’s an old Chuck Norris saying: “He who has the Chuck Norris makes the rules.” It’s one of those nonsensical old sayings, since it implies that someone can “have” Chuck Norris.

Kommentarer
Postat av: smäm

oooooooooooo.

2009-07-08 @ 11:53:31
URL: http://smam.blogg.se/
Postat av: Faster

Verkligen roligt för dig med alla dessa nya upplevelser. Du får berätta mer när du kommer hem

2009-07-11 @ 20:48:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0