Många intryck

Resan till Sthlm för uppmötande med min reskamrat Pemo och överlämnande av bil till min bror gick efter lite strul ändå bra. Åkte fel när jag skulle in till Åkeshov men efter hjälp från Pemo så kunde jag till slut hitta rätt. På måndagen lyfte vi och första delen bestod av 8.5h flight till Philadelphia, väldigt seg resa, lyckades inte riktigt somna. Väl där gick allt med tull osv utan några problem. Det var när nästa plan mot Vegas skulle lyfta skiten bokstavligt talat började. Vi gick på planet och väntade, till slut informera dom oss om att toaletterna inte funkade men de skulle fixa det sen skulle vi lyfta. Efter cirka en timme så meddelar dom oss att de kommer ta cirka 4h laga dem men de är ett annat plan som snart landar så vi skulle få ta det istället, så av planet och mot en annan gate. För övrigt var planet överbokat hur det nu kan ske? Till slut så lyfte vi ungefär 2.5h försenade och vi kom fram cirka 2h senare än vi skulle, men who cares we are in Vegas!


Första intrycken är ungeför det man ser i filmer, massa neonskyltar med reklam för allt! Vi har gått runt och bara kollat på massa saker, gått igenom en del kasinon och kollat runt en del, vi har några veckor på oss så vi tar det ganska lugnt:) Även vunnit 3.25 dollar på en spelautomat, jag hade sagt inte mer än 7$ och på min sista dollar så vann jag! Så plockade ut 10.25 så jag fick tillbaka det jag satsat plus lite till. Av detta köpte vi oss sen en stor slushe.

Vi har bott hos ett par som heter Ron och Gerri där vi fått allt serverat på ett guldfat, frukost lunch, pool och jacuzzi you name it! Men ikväll har vi varit över hos Jake och Julie för att gå igeom deras hus för de ska åka bort i några veckor så vi ska bo i deras hus så länge och va lite husvakter och ta hand om deras härliga hund!:) Kommer bara bo 2 min ifrån där vi bor nu så kommer kunna springa över och bada lite pool ändå. Nästa vecka kommer Pemos familj så då ska vi till Grand Canyon är det tänkt, det ser jag fram emot. Sen ska vi ta ungefär en vecka då vi ska åka till Kalifornien för att se L.A och Hollywood och kanske något mer ställe. Mycket att ta in och svårt skriva om allt men de kommer mer under tiden.

Idag dog också en av vår tids största artister Michael Jackson, mycket tragiskt och på tok för tidigt! Alla rykten och anklagelser åt sidan, hans bidrag till musiken och dans är obeskrivligt stort! 

Noah was the only man notified before Chuck Norris relieved himself in the Atlantic Ocean.

Kommentarer
Postat av: Off The Ground

Jag rekommenderar starkt San Francisco.

2009-06-26 @ 12:45:00
Postat av: sis

Kul å följa dig här på bloggen! Hoppas du kollar mejlen ibland... hade ju ett litet inköpsförslag. kram!

2009-06-26 @ 17:09:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0