Tenta

På måndag har jag min första tenta i mitt nya program. En språktenta som jag tror kommer gå vägen men är ändå alltid nervös vilket jag tror är bra, det gör en koncentrerad. Sedan på onsdag ska kamratintervjun vara färdig och redo för inlämning och sedan på torsdag så kommer nästa tenta på kurslitteraturen. Ska träffa ett gäng i klassen på måndag eftermiddag för att gemensamt gå igenom instuderingsfrågor till tentan så det känns bra.
Nu har jag gått några veckor och man känner sig mer och mer hemma. Vi är indelade i 4 st grupper där 1 och 2 har mycket tillsammans och 3 och 4 med varandra. Man har bra kolla på sin egen och den närmaste gruppen så några stycken har man kommit lite närmare med och hänger med vilket är roligt. Lite tråkigt att man har mindre koll på övriga grupper men det kommer de med, är ju en treårig linje. Försöker så mycket jag kan att ändå socialisera mig med de övriga grupperna. Satt idag och lunchade med ett gäng jag knappt visste gick samma program, men alltid trevligt träffa nya människor. Som sagt det är några man känner sig lite tajtare med och känner att man kommer ha nära kontakt med framöver. Alltid lite skakigt i början innan man kommit in i allt.
Utan att jag egentligen tänker på det så sitter jag och pluggar, så otroligt skönt att det kommer naturligt och att jag tycker det är roligt. Gabriel Henning tror att han har hittat rätt!!
It is believed dinosaurs are extinct due to a giant meteor. That's true if you want to call Chuck Norris a giant meteor.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0